Zakadabanggg!!! – Thomas Sandberg & Ayi Solomon

Zakadabanggg!!! (2023)

Zakadabanggg!!!

Ayi Solomon: Slagtøj, vokal og dans

Thomas Sandberg: Slagtøj, vokal og elektronik

En pulserende leg med slagtøj, trommer, dans, sang og humor med to fremtrædende musikalske rytmemestre. Salen vil gynge af fantasi og fængende rytmer og grooves i et improviseret univers hvor humor og leg med publikum også vil indgå.

Ayi Solomon er percussionist, sanger, danser og komponist – og stammer fra Accra, Ghana, men bor i København.

Han har siden spillet et hav af koncerter og rejst verden rundt med New Jungle Orchestra, (som medlem) Palle Mikkelborg, Moussa Diallo, Rasmus Lyberth, Hanne Skov, folkbandet Himmerland og mange flere. Solomon har udgivet 5 albums i eget navn og desuden hjulpet mange yngre afrikanske musikere, der har ønsket at flytte til Skandinavien, på vej. 

Thomas Sandberg er egentlig uddannet slagtøjssolist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.Men er desuden autodidakt skuespiller , sanger, komiker og komponist og har fra starten af karrieren udfordret musikkens og teatrets/komikkens brydninger og grænser i bl.a. soloforestillingerne Musikteater/Teatermusik(1997) , The Man Who Murdered Music (1999), Musikalske Monologer (2000) og The Secret Life of Harry Wallbanger (2001).

Modtog i 1998 Musikanmelderringens Kunstnerpris,Dansk Komponistforenings Pris 2003 samt Danmarks Radios P2-pris 2003 for bedste vokalindspilning. Sidstnævnte, som sanger i værket On this Planet der netop er nomineret til Nordisk Råds Musikpris 2004.

Har medvirket i utallige sammenhænge på cd, radio, tv, på teatre og turneer i ind- og udland etc. 

Varighed: 50 minutter

Aldersgruppe: 3 år og opefter