læring

Thomas tilbyder en række spændende muligheder til organisationer og institutioner indenfor både det offentlige system samt private erhvervsliv.
Det kan være en koncert for alle virksomhedens ansatte, der skræddersyes specielt til virksomhedens særpræg og værdisæt.
Det kan være en musikalsk teambuilding workshop med fokus på innovation, kreativitet og samarbejde.
Det kan også være at komponere og producere et stykke musik i fællesskab med virksomhedens ansatte.
Der er mange muligheder, så derfor vil et møde eller en samtale være en fin lejlighed til at skabe en løsning.
Kig videre på de andre sider i denne menu og skriv gerne til Thomas med spørgsmål:

  Dit navn (påkrævet)

  Din Email (påkrævet)

  Emne

  Din Besked

  index
  “Jeg har brugt Thomas Sandberg som indlægsholder på en række lederudviklingsforløb fra 2010 og frem, og det har været en sand fornøjelse.  Thomas har en lun stil, en fed humor og en fantastisk energi, der får tilhørerne til at more sig og lade sig rive med under hans oplæg. Thomas har et musikalsk talent ud over det sædvanlige, og hans evne til at improvisere og bruge det der sker i rummet er imponerende. Indholdet af Thomas oplæg er derfor altid godt og aldrig det samme. Jeg kan kun give Thomas mine varmeste anbefalinger.”
  Klaus Fjalland, Partner at Implement Consulting Group

  logo
  “Thomas Sandberg har i en årrække lavet workshops for Copenhagen Coaching’s kunder med fokus på musisk/kreativ innovation og ledelse. Vi har været meget tilfredse og tilbagemeldingerne har været overvældende positive. Derfor kan vi varmt anbefale Thomas Sandbergs kompetencer”
  Andreas Bering,Direktør og Partner,Copenhagen Coaching Center

  thumb_Skærmbillede_14_09_15_10_20_1024

  “Vildt hyggeligt! Som et rent rytmegeni er Thomas altså fantastisk til at skabe en afslappet, humoristisk og hyggelig stemning, hvor alt er OK og hvor folk glemmer det dér med at man kan dumme sig!”
  Jakob Vase, Vase Consulting

  image001
  “Sparebanken Narvik hadde nylig gleden av å ha Thomas Sandberg som underholdning i forbindelse med et kundearrangement i Narvik Mountain Lodge.
  Thomas sto for noe helt annerledes og helt nytt i forhold til den vi normalt bruker av vanlig underholdning med sang og musikk. Har du lyst til å gi dine samarbeidspartnere eller andre en overraskende opplevelse som sier «whow dette var drit-cuult», nøl ikke ring Thomas.”
  PH Larsen, Sparebanken Narvik

  images

  ”Thomas Sandberg var en del på vårt 25-års jubileum i företaget och hade ett inslag på ca 40 minuter mellan huvudrätt och dessert. Vi uppskattade Thomas förmåga att kunna ta sig an en scen som består av fint dukade bord på en gourmetrestaurang och i denna miljö ge alla åldrar en innovativ, involverande och glädjefylld upplevelse utöver det vanliga i musikens och rytmens universum. En helt perfekt kväll”
  Dag Göranson, Silentia AB, Falkenberg, Sverige

  index2

  images

  index3