Rytmer og Lyde i Institutionen

Der er lyde og rytmer overalt!

Thomas Sandberg skaber rytmer og musik sammen med børn og pædagoger på de instrumenter og ting, der findes i institutionen.

Man kan spille på alt og musikken kan opstå når som helst når fantasien folder sig ud.

Et besøg med Thomas Sandberg i din institution varer 45-60 minutter.

Skriv til ham HER og aftal en dag og tidspunkt!

Her kan du læse tilbagemeldinger fra nogle af de institutioner, som har haft Thomas på besøg:

“Hver gang vi har søgt nyt pædagogisk personale, har vi efterlyst musikalske kompetencer, men uden held. Vi er derfor afhængige af musikalske tilbud udefra, for også,at kunne tilbyde vores børnehavebørn den del af kreative oplevelser og erfaringer. Vi er meget glade for at du kunne præsentere børnene for den rytmiske forestilling, hvor børnene fandt ud af ved selvsyn (selvhør!) at man kan spille på alt. ALT! Lamper, vinduer, kagefade, gardiner, støvsugerslanger, vægge og loft. Og børnene bød ind med sjove indfald vokalt. Især blev ytringer som i andre sammenhænge kunne opfattes som forstyrrende larm et nyttigt bidrag i denne sammenhæng, hvilket var utroligt inspirerende også for pædagogerne. Efterfølgende har der været rytmer på legepladsen på spande, skovle, løbehjul osv, og vi bruger som pædagoger rytmer som måder at samle børnene i fx en ventestund og som en uventet måde at påkalde opmærksomhed på. 
Tak for et inspirerende og opløftende forløb med masser af varme og humor. “
Børnehuset Skt. Johannesgården, Nørrebro

“Fantastisk musikalsk oplevelse for både børn og voksne ?Vi var helt op at køre. Børnene spillede på alt resten af dagen.Vi vil fremover være meget mere modige som voksne med at kaste os ud i musikken. Håber på snarlig gensyn!”
Det røde hjørne, Amager

“Thomas satte gang i både små og store kroppe med sit univers fyldt med sjove lyde og rytmer. Alle fik et instrument i hænderne, og vi havde vores egen lille musikfest kl. 10 om formiddagen. Vi drømmer om, at han kommer ud igen, så alle børn får den musik oplevelse.”
Børnehuset Cobra, Østerbro