iPlay uPlay wePlay

iPlay uPlay wePlay (2015)
iPlay uPlay wePlay (2015)

“Kun når mennesket leger er det et helt og fuldt menneske” sagde den tyske forfatter Friedrich Schiller og den græske filosof Aristoteles fremhævede musikken som den mest rendyrkede legeform – og de har bare så meget ret, siger Thomas Sandberg med sin nyeste forestilling iPlay uPlay wePlay
 
iPlay uPlay wePlay er en musikalsk og interaktiv hyldest til det legende menneske i en moderne digital verden………
 
iPlay uPlay wePlay skaber et fællesskab med publikum, der også deltager i den musikalske leg.
 
iPlay uPlay wePlay tænder op for kreativiteten i et poetisk og humoristisk univers hvor alt kan bruges og hvor man ikke kan spille forkert!
 
Musik er fantasi. Musik er improvisation. Musik er fællesskab. Musik er samtale. Musik er væddeløb. Musik er tilfældighed. Musik er teater. Musik er en rutsjebane. Musik er stilhed. Musik er rytme. Musik er billeder. Musik er farver. Musik er poesi. Musik er komik. Musik er nysgerrighed. Musik er kærlighed……….. Musik er alt!!!!
 
Den prisbelønnede og anmelderroste multikunster Thomas Sandberg inviterer publikum ind i en fantasifuld og interaktiv verden med lyde, musik, videokunst, computergrafik og masser af leg.
iPlay uPlay wePlay er tredje del af den trilogi som startede med forestillingerne INTER_FACE i 2009 og LOOP i 2011. Fælles for alle er at teknologi udforskes i samspil med musik,teater og improvisation.
 
Se mere på www.iplayuplayweplay.com
 
Leg! Find på! Spil! Slip fantasien løs! – alene og sammen med andre!