Huller

Huller (2006)
Huller (2006)

Huller er et stykke nyskrevet radiodramatik til DR-RadioDRAMA.Stykket havde premiere 17. september 2006.
Instruktør : Anders Lundorph
Komponist : Thomas Sandberg
Medvirkende : Casper Phillipson, Dejan Cukic, Lene Maria Christensen, Søren Malling, Morten Christensen, Signe Egholm Olsen, Hanne Ribens, Martin Geertz, TomJensen, Helge Scheuer, Nis Bank-Mikkelsen, Anders Lundorph, Jens Boutrup.
Teknik : Solveig Berger

Handling :
Mirko er blevet forladt af sin kæreste i Danmark, og nu tager han til det Serbien, hvor han er født. Han skal åbne en legeplads i Beograd for sit firma Kinder Egg, men han er nok først og fremmest taget af sted for at søge en identitet her i sin fars gamle land. Et land, der engang var en del af et større Jugoslavien, men som nu er et sted, hvor gamle mennesker ikke længere kan finde rundt, og hvor alt er til salg. Og hvor den autoritære og uigennemskuelige struktur stadig findes – uforandret.
I sin søgen efter en eller anden slags holdepunkt vil Marko finde sin døende far og den bror, som han aldrig har mødt.
I første omgang kommer han dog ikke længere end til grænsen. Her arresteres han af uklare årsager, men det bringer ham til gengæld i selskab med en street-wise pusher, der viser sig at have tætte forbindelser til Mirkos bror. Broren er en mand, der ikke bare ligner Mirko af udseende, men hvis dæmoner også har en slående lighed med Mirkos.
Og han har en kæreste, der måske kan fortrænge mindet om den kæreste, hvis svigt stadig river og flår i Mirko. Mirko har fået en ny chance for en eksistens på kanten af alt – men med fuldt blus på livslysten.