P.O.P

P.O.P (2003)
P.O.P (2003)

P.O.P. udspiller sig på en scene – kort før tæppet går. I centrum af forestillingen står scenemesteren. Det er ham der har ansvaret for at alt er klart når de store stjerner går på scenen. Men han har et blødt punkt – og det er pigen som sætter lys. Hans hjerte bæver af alle de følelser man finder i en pop-sang når han ser hende. Men kærligheden er ikke let, når den man elsker har det bedst på en stige højt under loftet og man selv lider af højdeskræk! Lettere bliver det jo heller ikke, når der med eet melder sig en fyr på banen som er ti gange smartere og som næsten kan flyve. Hvad gør man så?!

P.O.P er en crazy forvandlingskugle for store og små. En urkomisk forestilling – hvor kærlighed, død og popmusik smelter sammen i underfundig dans og musik.

Pressen skrev :
Uppercut Danseteater har med P.O.P. skabt en ny sjov, fantasifuld og musikalsk familieforestilling med Thomas Sandberg som herlig scenemester…..Forestillingens fortryllende omdrejningspunkt er Thomas Sandberg, der benytter hele sit kunstneriske register som både slagtøjsspiller, sanger og poetisk klovn med et yderst dansant kropssprog ..,Vibeke WernBerlingske Tidende

Masser af musikalsk guf komponeret og indspillet af den multimusiske slagtøjsspiller, sanger og skuespiller Thomas Sandberg…..der danses og spilles så det ryger, ført an af Sandberg og Crabb med en musikalsk energi, der river alt med sig,Randi K. Petersen B.T.


En opvisning i komik, Janus Kodal,Politiken

Overrumplende og morsom, Henrik Lyding, Jyllands Posten

Overrumplende komik, Anne Middelboe, Information

DASK

 

DASK (2001)
DASK (2001)

DASK blev skabt i 2001 og spillede indtil 2004 omkring 150 forestillinger både stationært og på turné.
DASK modtog Danmarks Teaterforeningers pris som Bedste Børne- og Ungdomsforestilling i 2003.

Instruktør: Thomas Malling. Komponist: Thomas Sandberg. Scenograf: Jane Wessely. Koreograf: Cher Geurtze & Anja Jørgensen. Medvirkende: Risenga Manghezi, Anja Jørgensen, James Crabb & Thomas Sandberg, Producent: Uppercut Danseteater.

Pressen skrev:
” Kontornørderne slår sig løs…en herlig fantasi- og billedrig  forestilling fyldt med topprofessionel musikdramatik… Thomas Sandberg er en forrygende dygtig multikunstner..Helt uimodståelig er han som italiensk kok, der med gulvspand på hovedet tilbereder pasta af elledninger og laver pizza af musemåtter..Fornemt er de to musikeres bidrag og partnerskab i det hele taget i denne musik- og danseteaterforestilling, hvor de skaber både sjove og markante karakterer og udnytter deres instrumenter effektfuldt og dramatisk.” Vibeke Wern, Berlingske Tidende

“Det er showbizz, så man griner “Lone Nyhuus, Børneteateravisen

“En underholdende og gennemmusikalsk komedie for hele familien….uafbrudt overraskende og vildt underholdende …fire drønmusikalske multitalenter..”Henrik Lyding, Jyllandsposten.

“Superskøn og latterbrølende morsom forestilling.” Mette Stentoft, Folkeskolen