Testimonials

Testimonials:

index
“Jeg har brugt Thomas Sandberg som indlægsholder på en række lederudviklingsforløb fra 2010 og frem, og det har været en sand fornøjelse.  Thomas har en lun stil, en fed humor og en fantastisk energi, der får tilhørerne til at more sig og lade sig rive med under hans oplæg. Thomas har et musikalsk talent ud over det sædvanlige, og hans evne til at improvisere og bruge det der sker i rummet er imponerende. Indholdet af Thomas oplæg er derfor altid godt og aldrig det samme. Jeg kan kun give Thomas mine varmeste anbefalinger.”
Klaus Fjalland, Partner at Implement Consulting Group

logo
“Thomas Sandberg har i en årrække lavet workshops for Copenhagen Coaching’s kunder med fokus på musisk/kreativ innovation og ledelse. Vi har været meget tilfredse og tilbagemeldingerne har været overvældende positive. Derfor kan vi varmt anbefale Thomas Sandbergs kompetencer”
Andreas Bering,Direktør og Partner,Copenhagen Coaching Center

“Validering i AlfaNordic havde fornøjelsen af 2 timer i selskab med Thomas.
Ingen vidste hvad der skulle ske – ingen dagsorden, så vi var spændte.
Processen tillod alle at være deltagende, alle spillede med egen rytme…, til start. 
Vi oplevede hvordan ord blev til en jingle samt hvorledes rytmen uden ord harmoniseredes teamet i løbet af de 2 timer.
Alle fik lejlighed til at dirigere og Thomas’ nærvær skabte en åbenhed og plads til refleksion i teamet samt at fejl er en læring til noget bedre.”

Mai-Britt Olafsson, Director, Validering, AlfaNordic

” Egedal Byråd havde en fantastisk oplevelse med Thomas Sandberg i maj 2019.
Et byråd består af forskellige personligheder og holdninger (de er valgt til at være uenige), samtidig er det vigtigt, at de trods forskellighederne kan lytte til hinanden for at få det til ’at spille’. Thomas Sandberg leverede en humoristisk performance med en pointe om, at sammen kan vi skabe noget mere end dén enkelte kan – og så bibragte han en god portion energi!”

thumb_Skærmbillede_14_09_15_10_20_1024

“Vildt hyggeligt! Som et rent rytmegeni er Thomas altså fantastisk til at skabe en afslappet, humoristisk og hyggelig stemning, hvor alt er OK og hvor folk glemmer det dér med at man kan dumme sig!”
Jakob Vase, Vase Consulting

image001
“Sparebanken Narvik hadde nylig gleden av å ha Thomas Sandberg som underholdning i forbindelse med et kundearrangement i Narvik Mountain Lodge.
Thomas sto for noe helt annerledes og helt nytt i forhold til den vi normalt bruker av vanlig underholdning med sang og musikk. Har du lyst til å gi dine samarbeidspartnere eller andre en overraskende opplevelse som sier «whow dette var drit-cuult», nøl ikke ring Thomas.”
PH Larsen, Sparebanken Narvik

images

”Thomas Sandberg var en del på vårt 25-års jubileum i företaget och hade ett inslag på ca 40 minuter mellan huvudrätt och dessert. Vi uppskattade Thomas förmåga att kunna ta sig an en scen som består av fint dukade bord på en gourmetrestaurang och i denna miljö ge alla åldrar en innovativ, involverande och glädjefylld upplevelse utöver det vanliga i musikens och rytmens universum. En helt perfekt kväll”
Dag Göranson, Silentia AB, Falkenberg, Sverige

index2

images

index3